Hejdå Sverige.

Jag ska upp om prick 5 timmar! Jag borde verkligen sova, men hjärtat svider lite och hjärnan spinner och det är saker som gör det svårt att komma till ro. Om 8 timmar går mitt plan till Kreta. En vecka med livets tjejer, sol, bad, böcker, saltvatten och massor av mys. Jag ska försöka läka lite, ta hand om mig själv, kanske fälla några tårar på stranden i solnedgång och skratta alldeles innerligt! Jag behöver detta så mycket, komma bort härifrån. Från sorg, negativitet och människor som sårar! 
Denna veckan är min, och när jag kommer hem åker jag direkt från flygplatsen för att hämta upp min älskade Esther! Hej sålänge! Ta hand om er! ❤️




Idha Gustafsson

Välkommen in på min sida. Mitt namn är Idha, jag är tjugo år och detta är som min ventilationspunkt. Här skriver jag bra som dåliga dagar. Om både fina och förödande känslor. Då och då skriver jag om min anorexia och hur det har varit att leva med den i tio år. Om kampen. Hur jag snart snubblar över mållinjen som vinnare. Men även om fina vardagsbestyr och tråkiga tristesser.




RSS 2.0