När mörkret flyr och ljuset sipprar in.

Även gårdagen låg jag nerbäddad med feber och en kropp som inte orkade mycket. Idag mår jag dock betydligt bättre vilket passar bra inför en stundande helg. Imorgon ska jag kolla på Linnea Henriksson som spelar på KB! Hur lycklig är jag för det då? 

Annars blir livet allt ljusare och ljusare och om jag ens med ord kunnat beskriva hur skönt det är. Hur det känns när låtar inte längre gör dig ledsen, utan glad. Hur det känns när saker känns kul igen. Hur det känns att komma på dig själv må bra. Hur det känns att skratta. Att innerligt skratta. Inte på låtsas, men på riktigt. Att känna lycka igen. Hur det känns när mörkret flyr och ljuset sipprar in. Om jag ens kunnat beskriva hur detta känns.


Idag hade jag velat åka iväg någonstans. Någonstans där solen och havet är allt. Där man äter vattenmelon och färskfrukt till alla dagens måltider. 



Idha Gustafsson

Välkommen in på min sida. Mitt namn är Idha, jag är tjugo år och detta är som min ventilationspunkt. Här skriver jag bra som dåliga dagar. Om både fina och förödande känslor. Då och då skriver jag om min anorexia och hur det har varit att leva med den i tio år. Om kampen. Hur jag snart snubblar över mållinjen som vinnare. Men även om fina vardagsbestyr och tråkiga tristesser.




RSS 2.0