Hej måndag.

Pluggar. Pausar. Lyssnar på julmusik. Jag planerar flytten om 24 dagar. Tankesnurr. Fasar för anatomikurs, men tänker den tiden den sorgen.

Förra veckan var så himla bra. Denna veckan kommer bli minst lika bra. Om tre dagar ska jag äntligen gå på den där Veronica Maggio konserten, vars biljetter jag köpte för flera, flera månader sedan. Jag har hunnit längta och peppa och sedan länga lite till, men på torsdag smäller det. Åh, vad fint det ska bli. På söndag är det första advent. FÖRSTA ADVENT, hallåå, vart tog detta året vägen. Så då pyntas alla Malmös gator och jag tänker att jag måste gå på julskyltningen, just för mysfaktorn. Puss.







Idha Gustafsson

Välkommen in på min sida. Mitt namn är Idha, jag är tjugo år och detta är som min ventilationspunkt. Här skriver jag bra som dåliga dagar. Om både fina och förödande känslor. Då och då skriver jag om min anorexia och hur det har varit att leva med den i tio år. Om kampen. Hur jag snart snubblar över mållinjen som vinnare. Men även om fina vardagsbestyr och tråkiga tristesser.




RSS 2.0