Vi vet båda hur illa det gör mig.

Sitter på Viktors rum och lyssnar på Linnea henriksson <3. Hennes musik är helt fantastisk.
Imorgon ska Viktor ha sin 20-års fest vilket jag ser fram emot mycket, mycket.
Idag har jag förmått mig själv att verkligen inse hur mycket min familj betyder för mig. Det är så otroligt svårt att beskriva hur mycket man kan älska en del människor.
Jag är en sådan männsika som kanske inte älskar många människor, men de jag älskar, de älskar jag högt och vill alltid att de ska veta om det, känna det och tro det. Jag känner mig ganska skör ibland då jag är en människa som behöver mycket kärlek tillbaka. Väldigt mycket kärlek tillbaka. Om jag inte skulle känna denna kärlek tillbaka händer det lätt att jag känner mig oviktig och orättvist behandlad. detta är något jag jobbat mycket med under många år att faktiskt kunna ge mycket kärlek utan att kräva lika mycket tillbaka. Jag tror känslan av att känna sig underprioriterad är en av de mest tärande som finns...

Idha Gustafsson

Välkommen in på min sida. Mitt namn är Idha, jag är tjugo år och detta är som min ventilationspunkt. Här skriver jag bra som dåliga dagar. Om både fina och förödande känslor. Då och då skriver jag om min anorexia och hur det har varit att leva med den i tio år. Om kampen. Hur jag snart snubblar över mållinjen som vinnare. Men även om fina vardagsbestyr och tråkiga tristesser.




RSS 2.0