V.Å.R

Vad livet går ut på dessa dagar är att lapa sol. Ta hand om mig själv. Träna. Hänga med människor som gör mig glad. Njuta av att våren är här och att hela sommaren ännu är orörd. 

Jag försöker lägga in massa kul grejer i kalendern. Gör saker som hjärtat säger ja till och hjärnan kanske inte alltid håller med om. Också tvärtom ibland också såklart. Denna veckan har jag längtat länge efter! Så mycket kul på gång! Och jag har lovat mig själv att det är min tur att må bra. Att det är upp till mig att säga Ja eller Nej osv. Det är jag som bestämmer över mitt liv och allt vad det må innehålla och nu är tiden att leva efter just precis detta. Puss. 

Från ett soligt Slottsparken imorse.



Idha Gustafsson

Välkommen in på min sida. Mitt namn är Idha, jag är tjugo år och detta är som min ventilationspunkt. Här skriver jag bra som dåliga dagar. Om både fina och förödande känslor. Då och då skriver jag om min anorexia och hur det har varit att leva med den i tio år. Om kampen. Hur jag snart snubblar över mållinjen som vinnare. Men även om fina vardagsbestyr och tråkiga tristesser.




RSS 2.0