Diamonds are a girls best friend!

Inte för att jag äger några äkta diamanter, men jag älskr uttrycet för det stämmer ju på sätt och vis faktiskt!
När mormor kom inte till mig i måndags på min studiedag gick vi i stan! Då köpte hon en liten påskpresent till mig, ett sådant nagellack som spricker så man får olika färger, jag tycker det är riktigt coolt, vad man kan hitta på :)
Sedan var jag även i stan med pappa förra söndagen, och då blev det lite inhandlat, Bland annat två par haremsbyxor, ett par skor(som jag bara älskar), Hjärtformade solglasögon och lite olika linnen, både tajta och over-size med stor öppning i sidan, jag avgudar sådana linnen, tycker det är hemskt snyggt, lägger ut lite bilder på tre av inköpen, inte för att det är just de solglasögonen jag köpte med något liknande, mina är inte röda utan mer leopard-färgade!

Kraaam<3



Idha Gustafsson

Välkommen in på min sida. Mitt namn är Idha, jag är tjugo år och detta är som min ventilationspunkt. Här skriver jag bra som dåliga dagar. Om både fina och förödande känslor. Då och då skriver jag om min anorexia och hur det har varit att leva med den i tio år. Om kampen. Hur jag snart snubblar över mållinjen som vinnare. Men även om fina vardagsbestyr och tråkiga tristesser.




RSS 2.0